1960-sarja

1960-sarja

1960-sarjan syntyhistoria vie aina vuoteen 1957. Risto Halmeen taideteollisessa oppilaitoksessa, Ateneumissa 1950-luvun loppupuolella yhtenä oppiaineena olivat viilulaminaattitaivutteiset tuolit. Aihetta opiskeltiin piirtäen ja taivutellen pahvista prototyyppejä. Harjoituksen ohessa syntyi myös tämän tuolin alkuidea. ”Ensimmäinen luonnos 1960-tuolista on vuodelta 1957. Vuosien myötä idea on noussut esiin eri muodoissaan. Modernisoidulle 60-luvun mallille on selkeästi nyt olemassa tilaus sekä huonekalukaupan ja asiakkaiden, että myös valmistaja Puulon Oy:n puolelta,” Risto Halme kertaa tuolin syntyhistoriaa. Tuolissa näkyy menneen ajan selkeä ja kevyt muotokieli, joka on tuotu tähän päivään. Nykyaikaisilla valmistusmenetelmillä ja Puulon Oy:n ammattitaidolla tuolin valmistus on yksinkertaisempaa kuin lähes 60 vuotta sitten. Viimeistelty jälki ja laatu vaativat silti useita vaiheita ja on edelleen käsityötä.


BOOM-sarja

BOOM-sarja

Boom-sarja edustaa suomalaista puusepän osaamista parhaimmillaan. Sarja on syntynyt Puulonin vuosien massiivipuuhuonekalujen valmistus kokemuksien pohjalta. Tuotteiden rungot ovat valmistettu upeasta ja kestävästä massiivisaarnesta. Tuoteperheestä löydät monipuolisesti pöytiä ja tasoja joka käyttöön. Pintakäsittely: mahdollinen petsisävy + katalyyttilakka. Saarnen upea syy kuvio jää näkyviin pintakäsittelyssä. Materiaali massiivi korkealaatuinen saarni ja saarniviilutettu mdf-levy. Suunniteltu ja valmistettu Suomessa, Kuhmoisissa. Valmistaja Puulon Oy, Kuhmoinen.


INCH

INCH

Sisustusarkkitehti (SIO) Tapio Anttilan suunnittelema ja Puulonin massiivisaarnista valmistettu INCH-sarja kerää katseita. Korkealaatuisesta massiivisaarnista valmistetut pöydät kestävät kulutusta ja käyttöä. Tuoteperheestä löytyy ruokapöytä tuoleineen, sohvapöytä, yöpöytä ja tv-taso. Tuotteet ovat saatavissa useissa petsiväreissä. Värit ovat voimassa olevan malliston mukaan. Tuolit, jakkarat ja penkit ovat saatavilla sekä puukantisena että verhoiltuna. Pöytien runko on valmistettu massiivisaarnesta ja kannet vahvaa viilutettua mdf-levyä. Pintakäsittely: mahdollinen petsisävy + katalyyttilakka. Saarnen upea syy kuvio jää näkyviin pintakäsittelyssä. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Valmistaja Puulon Oy, Kuhmoinen INCH-kalustesarja kuuluu valikoituun Tapio Anttila Collection -mallistoon.


IN-sarja

IN-sarja

Sisustusarkkitehdin (SIO) Tapio Anttilan suunnittelemassa ja Puulonin valmistamassa IN-sarjassa yhdistyy suomalainen huippumuotoilu sekä tinkimätön käsityötaito. Nerokkaan kestävillä ratkaisuilla suomalainen design saa uuden merkityksen IN-sarjan laajassa tuotevalikoimassa. IN-kalustesarja kuuluu valikoituun Tapio Anttila Collection -mallistoon. Pöytien rungot ovat saarnea ja kannet saarniviilutettu. Tuotteet ovat saatavissa useissa petsiväreissä. Värit ovat voimassa olevan malliston mukaan. Tuolit, jakkarat ja penkit ovat saatavilla sekä puukantisena että verhoiltuna. Pintakäsittely: mahdollinen petsisävy + katalyyttilakka. Saarnen upea syy kuvio jää näkyviin pintakäsittelyssä. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Valmistaja Puulon Oy, Kuhmoinen.


Lampi

Lampi

Tapio Anttilan suunnittelema Lampi-sarja muodostuu metsälammenmuotoisista siroista sohva- ja apupöydistä. Lammen muoto on mielenkiintoinen, mutta levollinen ja puun syykuvio näkyy kauniisti. Materiaali: Kannet ovat saarniviilutettu koivuvaneria. Jalat ovat kromattu. Pintakäsittely: mahdollinen petsisävy + katalyyttilakka. Saarnen upea syy kuvio jää näkyviin pintakäsittelyssä. Jalkaosat kromatut. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Valmistaja Puulon Oy, Kuhmoinen. LAMPI-kalustesarja kuuluu valikoituun Tapio Anttila Collection -mallistoon.


Monikko

Monikko

Monikko sarja on syntynyt ratkaisuksi asiakkaiden tarpeeseen kalustaa suomalaiset kodit kotimaisella puusepän osaamisella. Puulonin omaa käsialaa oleva sarja onkin ollut jo vuosia suosituimpia. Monikko sarjassa yhdistyy korkealaatuinen suomalainen koivu ja pohjoismainen muotoilu. Yksinkertaisen nerokkaat ja sirot ratkaisut antavat sarjalla ainutlaatuisen muotokielen. Tinkimättömällä puusepän osaamisella valmistetut tuotteet ovat suunniteltu kestämään. Monikko vitriinin runko on massiivikoivua, ovet ja hyllyt 5mm turvalasia. Saatavilla lisävarusteina valoja ja lukko. Useita petsivärejä, värit voimassa olevan malliston mukaan Pintakäsittely: mahdollinen petsisävy + katalyyttilakka. Luonnonvärinen koivu lakataan lv-lakalla, jolloin lakkaan sekoitetaan hieman valkoistapetsiä. Näin koivu ei kellastu. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, Kuhmoisissa. Valmistaja Puulon Oy, Kuhmoinen.


Pino

Pino

PINO-tasot ovat selkeälinjaisia, monikäyttöisiä tuotteita. Massiivisaarnesta valmistetut, helposti pinoutuvat tasot soveltuvat pöydiksi, yöpöydiksi, jakkaroiksi, parvekekalusteiksi. Vakiokokoja ovat 40x42x41 (S), 40x50x45 (M) ja 50x50x45 (L) Kysy tarjous!


Q-tuoli

Q-tuoli

Q-tuolissa yhdistyy käytännöllisyys, erinomainen istuttavuus niin kuin käytettävyys. Tuolin runko on massiivikoivua. Saatavilla useissa eri petsiväreissä ja verhoiluilla. - runko massiivi koivua - muotopuristeet koivua - pintakäsittelyaineet viranomaismääräysten mukaisia - pehmusteet ja verhoilumateriaalit SL1-paloluokituksen mukaisia - pinottava (6kpl) - käsinojilla tai ilman - rivikytkentämahdollisuus - valmistaja antaa rakenteille ja työlle 5 v takuun, tarkoituksen mukaisessa käytössä Hinta puuistuimella 290€ verhoiltuna + 30€/tuoli Käsinoja +110€/tuoli


Triple

Triple

Sisustusarkkitehti (SIO) Tapio Anttilan suunnittelema triple-pöytäsarja on monelle tuttu mm. Ylen Aamu-tv:stä ja vaalitenteistä. Tämä jokaisen sisustajan unelma soveltuu monenlaiseen sisustukseen. Useilla koko- ja värivaihtoehdoilla kaikille löytyy oma Triple-pöytä.